Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Με τραπεζική κατάθεση

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω τραπεζικής κατάθεσης στις ακόλουθες συνεργαζόμενες τράπεζες: Eurobank & Πειραιώς.
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζι μάς ή να αποστείλετε το αποδεικτικό μέσω email.

EFG Eurobank:

Δικαιούχος: ΣΦΗΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Λογαριασμός: 0026.0222.80.0200675130

Iban: GR1502602220000800200675130

BIC Code: ERBKGRAA

 

Τράπεζα Πειραιώς:

Δικαιούχος: ΣΦΗΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Λογαριασμός: 501-7005555-351

Iban: GR1201720170005017005555351

BIC Code: PIRBGRAA


Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, Mastercard, American Express. Για αγορές άνω των 150€ υπάρχει δυνατότητα 12 άτοκων δόσεων (VISA & Mastercard πιστωτικές κάρτες). Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Κατά την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της EFG Eurobank.

Πιστωτική Κάρτα μέσω Paypal

Δυνατότητα εξόφλησης μέσω Paypal χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.
Το Paypal είναι ίσως ο δημοφιλέστερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής που χρησιμοποιήται σε όλον τον κόσμο και ιδικότερα για διεθνείς συναλλαγές.
Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό paypal για να πραγματοποιήσετε αγορά μέσω πιστωτικής.
 

Μέσω Αντικαταβολής (Ισχύει μόνο για την Ελλάδα)

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής ανεξαρτήτου αξίας (για περιοχές εντός Αττικής) και για παραγγελίες συνολικής αξίας μέχρι 300€ (για περιοχές εκτός Αττικής). Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης. Για παραγγελίες άνω των 1000€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Μέσω Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας.
Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.
Ακόμα και αν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής.
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.
Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω

Τρόποι Τιμολόγησης

Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο επιλογής του πελάτη ή κατά την παραλαβή της από το κατάστημα.

Τιμολόγιο αν πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία ή εταιρεία. Το 4Sports παρέχει  τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την έκδοση τιμολογίου.

Powered By New Glaridis Sport
4 Sports © 2020
Codeinspires web and mobile development
Kalavria Extra Virgin Olive Oil