ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυνατότητας εξόφλησης μέσω τραπεζικής μεταφοράς στις ακόλουθες τράπεζες: Eurobank.

Περισσότερες πληροφορίες

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής, και γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης.

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ PAYPAL

Δυνατότητα εξόφλησης μέσω Paypal χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό Paypal για να πραγματοποιήσετε αγορά μέσω πιστωτικής.

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, Mastercard, American Express.

Περισσότερες πληροφορίες

ΜΕ Paypal

Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.

Περισσότερες πληροφορίες

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤράπεζαΛογαριασμόςIbanΔικαιούχοςBIC Code
Eurobank0026.0222.80.0200675130GR1502602220000800200675130Σφήκας Θεόδωρος & Σία ΟΕERBKGRAAXXX

Δυνατότητας εξόφλησης μέσω τραπεζικής μεταφοράς στις ακόλουθες τράπεζες: Eurobank.
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε την απόδειξη αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση.

Για περισσότερα τραπεζικά στοιχεία (Iban, δικαιούχος) περιστρέψτε τη συσκευή σας.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, Mastercard, American Express. Υπάρχει η δυνατότητα 12 άτοκων δόσεων (VISA & Mastercard πιστωτικές κάρτες) σε επιλεγμένα προϊόντα. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Κατά την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της EFG Eurobank.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ μεσω PAYPAL

Δυνατότητα εξόφλησης μέσω Paypal χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Το Paypal είναι ίσως ο δημοφιλέστερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής που χρησιμοποιείται σε όλον τον κόσμο και ειδικότερα για διεθνείς συναλλαγές. Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό Paypal για να πραγματοποιήσετε αγορά μέσω πιστωτικής.

ME ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω δωρεάν αντικαταβολής συνολικής αξίας μέχρι 2000€. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης. Για παραγγελίες άνω των 500€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση. Για περιοχές εκτός των Αθηνών, η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές με Γενική Ταχυδρομική.

ΜΕ Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ